filmovi online sa prevodom

Dying of the Light (2014)

Režija: Paul Schrader Uloge: Nicolas Cage, Anton Yelchin, Alexander Karim

Cena članarine je ~ 1 (jedan) evro **(u zavisnosi od zemlje) i traje 30 dana.

Izvor: openload.coVeteranu CIA agentu Evanu Lejku je naređeno da ide u penziju. Ali kad otkrije dokaze, da je živ terorista Banir za koga se verovalo da je poginuo pre više od 20 godina i koji je mučio Lejka, on odlučuje da ode u sopstvenu interkontinentalnu misiju da eliminiše svog neprijatelja…

TRAILER:

Komentari (3)
serge  Top Komentator 11.12.2014

Hvala -LEDENI 69- Trudim se iz postovanja prema IF- sajtu i ekipi i svima ostalima postovanim posetiteljima sajta , da koliko-toliko pomognem nekim mojim komentarom u odluci oko gledanja filma. Ipak ukusi su razliciti te svako ima pravo na svoje misljenje. Neka me pojedini koji to prate izvInu, na ponekad pogreskama u pravopisu ali bitno je da se razumemo.Srdacan pozdrav svima!!!

ledeni69  11.12.2014

Svaka cast serge!!!!!!

serge  Top Komentator 10.12.2014

Mnogo bolje je moglo da se odradi ovaj film zanra drama/triler, sa obzirom da je i prethodni film dobrog glumca Nicolas Cage-a ( Left Behind ) lose i ne zapazeno prosao. Izgleda da je vremesni Cage presao na laksi triler/ dramski zanr filma ali losije kvalitete. Film je dobrim delom sniman u Bukurestu a mogu da ga pogledaju ljubitelji drame , zacinjen sa puno dijaloga u okviru blazeg trilera bez nekakve preterane akcije. Prica filma karekterise dva elementa, borbu sa bolesti i zelju za osvetom. Cage u filmu igra CIA agenta Evana sa burnom i teskom proslosti kroz posao. Njemu je od strane lekara ustanovljena dijagnoza - frontotemporalne demencije ( bolest mnogo gora i brza od Alzhajmerove bolesti) koja napreduje i oduzima i brise mu svaku misao i secanje i zbog koje biva ubrzano penzionisan..... U medjuvremenu on otkriva da je covek koji ga je u davnoj proslosti, kao zatocenika brutalno mucio, nekadasnji terorista pod imenom Banir jos uvek ziv i za kojeg se navodno smatralo da je pre vise od 20 godina likvidiran i da sada zivi u Keniji. Evan uz pomoc kolege Miltona,mladog agenta na svoju ruku krece u potragu i osvetu ......tragovi ih vode prvo u Bukurest ali i Evanova bolest zadace mu puno problema u samoj istrazi i pronalazenju Banira.......do samog kraja filma. Moja neka ocena 5,5/10.

Loading...