filmovi online sa prevodom

Gone Girl (2014)

Režija: David Fincher Uloge: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris

Cena članarine je ~ 1 (jedan) evro **(u zavisnosi od zemlje) i traje 30 dana.

Izvor: openload.coTRAILER:

Komentari (13)
angelD  19.8.2015

odlican film,osim kraja

shampita  15.2.2015

Film je jako dobar. Možda ima pri kraju filma par nepotrebnih scena, no to ne menja činjenicu da je film odličan. Jedina zamerka je glavni glumac. Ben Aflek mi nikada nije izgledao kao glumac sa nekakvim potencijalom. Mislim da je precenje i stoga moja ocena je 8/10

kovca777  6.2.2015

Dobar film, zanimljiv, ali nisam odusevljen krajem. 7/10

pinc  24.1.2015

stvarno dobar..nije naodmet i što je ben sexy :)

Ivancica2013  21.12.2014

Nije loše samo ne vidim u čemu je poenta. 6/10

Wilhelmina  16.12.2014

Neobican i jako dobar film.

migell_anhel  16.12.2014

Pročitao sam knjigu po kojoj je radjen ovaj film i mogu vam reći da je film 10 puta bolji od knjige ( što se neverovatno retko dešava ). Odlična gluma Bena Afleka konačno u jednom filmu da prestanu da ga prestavljaju kao Afleka od pre10-15 godina zarad komercijalnog uspeha filma. Radnja filma zahteva punu paznju nije dosadno ni jednog trenutka. Svidja mi se i to sto su svesno malo produžili film da bi priča bila ispričana kako treba. Jedino mana očajna gluma NIla Patrika Harisa, potpuno je bezličan u ovom filmu. Ocena 8,5/10.

predrag96  15.12.2014

Odlicna stvar !! Desetka!

kalnik  14.12.2014

1 od boljih u zadnje vrijeme

Dimitrije_Maricic  13.12.2014

Dobar...vredi pogledati.

serge  Top Komentator 12.12.2014

Hvala - PEDJA RS- na sugestiji, drago mi je da nekima moji komentari pomognu oko odluke za gledanja filma . Koristicu ubuduce -Enter- a i pisacu krace, ali za ovaj film kao komentar i opis nisam mogao skratiti dojam o filmu a i nisam koristio puno -Enter- u zelji da sve sto sam hteo izneti stane u datom polju za misljenje o filmu i koje je ogranicenog prostora a i da ima mesta naravno za misljenja ostalih gledaoca ovog filma. Pozdrav svima.

PedjaRS  12.12.2014

serge, respect za komentare, činiš nam uslugu svima...
ali pliz, koristi "enter" i odvajaj malo redove radi preglednosti i ugodjaja čitanja...

Nije zamerka već predlog, Pozdrav

serge  Top Komentator 12.12.2014

Odlican film zanra ,drama /misterija/ triler. Reziser ove price David Fincher, poznat nam je po njegovim filmovima - ,Panic Room, Benjamin Batton, Zodiac kao i film Girl with Dragon Tatto.... itd. Svi ti njegovi filmovi u neku ruku bili su sa izrazenim nedostatcima, na primer Zodiac i Benjamin Baton bili su predugacki i dosadni,Panic Room nije toliko bio ambiciozan a isto tako i Girl with Dragon Tatto. Ali to nije i slucaj sa ovim filmom -Gone Girl, film je radjen po istoimenoj knjizi i reziser kontra argumentu - da je knjiga uvek bolja od filma- , nam ovde daje potvrdan kredibilitet da to nije uvek tako. Ovde je izvrsni scenarista Flin ,pretocio knjigu u scenario a da se nista vredno nije iz knjige izgubilo. U najvecem delu filma primeticemo da u gotovo svakom kadru dominira zelenkasta boja ili svetla ili scene,preko atmosferske muzike i svedene glume, sto je i jedna od odlika rada ovog rezisera. Reziser Flinch nam u pocetku filma u prvih nekoliko scena postavi parametre a posle "pusti" da se stvari desavaju, da raste napetost i da se prica polako razvija. Tako u ovom filmu pratimo zivot bivseg njujorskog pisca Nicka i njegove zene Amy,koji su olicenje jednog bracnog zivota danasnjice. Na godisnjici njihovog braka Amy misteriozno nestaje a glavni osumnjiceni je Nick, cije cudno ponasanje izaziva jos vecu sumnju okoline. U samu istragu su ukljuceni i mediji koji prave jos vecu "ludnicu" u istrazi i svi su u iscekivanju sa pitanjem- da li je Amy ,ziva ili mrtva ? Samom istragom mnoge sokantne stvari i tajne izlaze na videlo i sama prica filma tada postaje komplikovana, koja gledaoca u toku daljeg posmatranja toka desavanja, drzi u neizvesnosti i sa nizom pitanja u sebi vezanih i za Nicka i za Amy................ Moja neka ocena filma 9/10.

Loading...