filmovi online sa prevodom

Wish I Was Here (2014)

Uloge: Zach Braff, Joey King, Pierce Gagnon

Cena članarine je ~ 1 (jedan) evro **(u zavisnosi od zemlje) i traje 30 dana.

Izvor: openload.coPriča o Ejdanu Blumu, glumcu na ivici egzistencije, ocu i suprugu, koji u 35. godini još uvek pokušava da pronađe svoj identitet i smisao života.

Nakon što njegov otac ne bude više mogao da plaća privatno školovanje za njegovu decu, a jedina državna škola je na ivici propasti, odlučuje da ih školuje kod kuće. Učeći ih o životu, Ejdan će će na kraju otkriti delove sebe koje do tada nije uspeo da pronađe.

TRAILER:

Komentari (4)
ledeni69  18.1.2015

a ti tiki si glupi balavi masturbator,koji se vjerojatno pali na curice i deckice ...

Anchy87  4.1.2015

7/10

tiki88  29.12.2014

serge ti si budala.......

serge  Top Komentator 19.12.2014

Film ce mozda nekima biti zanimliv za gledanje , ipak ukusi su razliciti ali po meni je ovaj film daleko od dobre porodicne komedije socijalnog karaktera , cak u nekim scenama je bizaran . Izbor glumaca je dobar , gluma je odlicna ali sama prica je mozda malo morbidna i "razbacana" tako da slabo drzi paznju, nagli su prelazi u nekim scenama i film kao film nema neku ni vizuelnu a ni tonsku poruku. Film - Garden State - iz 2004.godine od reditelja ove urbane price- Wish i was here - je mnogo bolji i karakterniji. Ova prica filma je o jednoj jevrejsko-americkoj porodici , glavni lik je Aidan koji ima ogromnu zelju da bude glumac, mada najveci uspeh do tad mu je bio snimljena reklama protiv peruti. I jednostavno on se ne bavi nicim niti ga sta interesuje, sem da ide na audicije za glumu. Porodicu izdrzava njegova zena Sara, koja radi na noj dosadnom poslu u upravi vodovoda, gde dozivljava zadirkivanja od strane kolega. Aidanov otac , skoluje njihovo dvoje dece , kcerku Grece koja je religiozni fanatik i cudno se oblaci i sina kome je skola dosadna i jedino sto zna je da mrzi arape i to sprovodi u dela kroz konflikte ......Moja neka ocena zbog glume i glumaca je 6/10.

Loading...