filmovi online sa prevodom

The Dictator (2012)

Režija: Larry Charles Uloge: Sacha Baron Cohen, Anna Faris, Ben Kingsley

Cena članarine je ~ 1 (jedan) evro **(u zavisnosi od zemlje) i traje 30 dana.

Izvor: openload.coSaša Baron Koen pojavljuje se u obliku diktatora Vadije, fiktivne zemlje koja je u potpunosti potlačena pod ovim neuračinjivim i egocentričnim maloumnikom. Imajući ogromne zalihe nafte, vrhovni vođa Aladin, ne želi nikakvu saradnju sa zemljama sveta, jer smatra da svi žele samo da ga orobe. Hvaleći se kako ima nuklearno naoružanje, njegova ekselencija, admiral general Aladin, nakon pretnje NATO snaga da će biti bombardovan ako ne uspostavi demokratiju, odlazi u “usta zveri”, u Ameriku, da se obrati članicama Ujedinjenih nacija. Imajući govor uveliko spreman, lakoverni diktator nije predvideo ono šta mu se zapravo sprema kada izađe iz svoje države.

Šaša Baron Koen je još jednom otelotvorio besmrtnu komičnu figuru, koja definitivno dugo neće biti zaboravljenja. Hiberbolični i više nego očigledni sklop Sadama Huseina, Bina Ladena i Kima Džona Ila u jednom, daje za rezultat izuzetno smelu i u potpunosti urnebesnu ulogu koja će vas sigurno do suza nasmejati. Baron Koen je još jednom pokazao domet njegovog talenta i posvećenosti, izgubivši sve svoje crte u liku kojeg tumači.

TRAILER:

Ukoliko dobijate poruku "...server DNS address could not be found", postupiti po primeru sa slike

Komentari (10)
Dpeki  4.12.2015

ХАХАХАХААХАХХАХАХА , вриједи погледати филм

Mikunus  9.7.2013

Njegovu pojavu kao provokatroskog glumca postujem,jer je uspeo da ismeje nacin zivota zapada i ljudi sa ostrva.Ono sto me je razocaralo je to da je ipak pao pred velikom sliom video-filmsko-marketinske kampanje odmane sveta kroz zapadni pogleda na svet.Libija nikad nece biti vise jaka zemlja kao pre,a verovatno ce i biti nastavak ako u Egiptu umre jos par hiljada jadnih ljudi.Komedija...kao i u svakom filmu koji se bavi parodijom,osim sto se ovo manje vise desilo...

endi  13.5.2013

HAHHAHAHAHAHAHAH

Ludak u Gacicama  31.3.2013

Film je tako dobar da nije dobar...
Stari mi poludio od smeha...
:D

IVAN  22.3.2013

FUCKING GOOD......
MNOGO DOBAR FILM.....
JOS UVEK SE SMEJEM....
COVEK JE KRALJ....

Aladin  15.3.2013

film je zanimljiv ali se mnogo baguje posebno na kraju... zadnjih 10 min sam gledao pola sata zato sto se baguje na svakih 5 min

Jocaaa  7.3.2013

bas ste extra
vasa Jovana

Stefan  27.2.2013

Film je suuuper,nije mi zao jedne sekunde ni refresovanja stranice da bih nastavio dalje kad zakuca na kraju.Meni je SUPER!

Boban K  16.2.2013

Film je extra kao i snimak :)

Tasa  24.1.2013

Sajt je extra,svi filmoi rade kako treba

Loading...