filmovi online sa prevodom

02. Cat's in the Bag...

Creator: Vince Gilligan Stars: Bryan Cranston, Anna Gunn, Aaron Paul


bool(false)
Cena članarine je ~ 1 (jedan) evro **(u zavisnosi od zemlje) i traje 30 dana.

Izvor: openload.coNaziv serije potiče od američkog južnjačkog slenga “to break bad”, što bi u slobodnom prevodu značilo “suprotstavaiti se konvencionalnom”, “prkositi autoritetu”, “izvrdavati zakonu”. Upravo to junak ove serije, Volter Vajt (Brajan Krenston), vrlo uspešno radi...

Volter radi kao profesor hemije u srednjoj školi u rodnom Albukerkiju, posao koji nije cenjen a koji je svetlosnim godinama ispod njegovog nivoa. Jer Volter je genije za hemiju. Kada otkrije da ima rak pluća u poodmaklom stadijumu, kao i svaki dobar muž i otac, sa sinom paraplegičarom i ćerkom na putu, prva misao mu je kako da obezbedi sredstva za porodicu pre nego što ode na 'onaj svet'.

Kada sticajem okolnosti sretne svog propalog bivšeg učenika Džesija Pinkmena, oni se udružuju u krajnje nesvakidašnji i iščašeni duo proizvođača i dilera..

Komentari (6)
InfoPult  8.8.2016

Zato što iPhone, uglavnom, ima svoj player u kome generiše video i koji nema opciju za učitavanje titlova..

ludamuda  8.8.2016

Oce li mi objasniti admin zasto na iphone ne moze prevod da se prikaze kad se gleda? A postoji?

ccaO  18.1.2014

sve radi za 10.. to sto neki ne znaju kako treba da se podesi, njihov problem<
pozdrav

InfoPult  18.11.2013

Predrag01
Nikad se nije desilo da sredimo a da komentar ostane... Tako da je "M3rc3narY", manje više u pravu... iako mu rečnik i nastup nisu baš akademski...

Predrag01  18.11.2013

Mozda kad su oni gledali nije radio,pa je admin sredio... A ti si ocigledno napaljeni krelac koji voli da sere :)

M3rc3narY  21.7.2013

Ispod svakog videa koji sam odgledao,procitao sam bar po dva komentara tipa "ne radi prevod" ili "trazi da instaliram javu" a svaki video radi savrseno samo treba DA SE PROCITA UPUTSTVO koje su ljudi stavili! Znaci,da bi uzivali u gledanju treba da znate da citate moroni!