filmovi online sa prevodom

2001: A Space Odyssey (1968)

Režija: Stanley Kubrick Uloge: Keir Dullea, Gary Lockwood, William Sylvester


Ocenite video:

Izvor: openload.co



TRAILER:

Komentari (5)
Ronaldo2011  18.3.2016

What? Koji vizionar ovaj Stanley... Film je snimljen jos daleke 1968 a tako dobro opisuje koliko je covek mali a koliko je svemir velik, i da je sve zapisano u kamenu. Odlican. I sta na kraju bude? Pred smrt se coveku ceo zivot prikaze pred ocima. A u... Gledala sam ovaj film davno davno i uopse ga nisam shvatila. Bio mi je ultra dosadan. Posebno zadnji deo. Sad ga sasvim drugacije shvatam. Preporucujem da se pogleda.

A_Space  24.6.2015

Menolit je Bog.

InfoPult  20.11.2013

Ako neko ima problem sa prevodom, obrisati Cache

Leucitus  27.4.2013

Rekao je jedan kriticar kako tesko da se nađe film koji je remekdjelo..a da ovaj to film definitivno je. To je prica koju treba dozivjeti i u kojoj ima simbola, a tek druga odiseja obicnom covjeku to poblize objasni. Od same ideje, pa preko realizacije koja je i za danasnje pojmove fascinantna jednostavno stoji film koji je van kategorije, film kojega mnogi smatraju najboljim u SF kategoriji, a i jednom od onih koji spada i u nekoliko najboljih filmova ikada napravljenih. Tko zeli neki laki prosjecan film neka ga ne gleda, a tko zeli nesto vise, vjerojatno ce ga gledati vise puta.

Riddler  19.4.2013

Ne znam sta da vam kazem obicno imam mnogo razumevanja za rezisere i ljude koji ucestvuju u pravljenju filmova ali sto se mene tice ovaj film nije neophodno pogledati. Mozda ja jednostavno nisam ukapirao film ali mislim da necete nista propustiti ako ga ne pogledate.