filmovi online sa prevodom

Deliver Us from Evil (2014)

Uloge: Eric Bana, Édgar Ramírez, Olivia Munn

Cena članarine je ~ 1 (jedan) evro **(u zavisnosi od zemlje) i traje 30 dana.

Izvor: openload.coU filmu “Spasi nas od zla“ njujorški policajac Ralf Serči (Erik Bana) počinje da se bori sa svojim ličnim problemima i pitanjima, dok istražuje uznemirujući, brutalan i neobjašnjiv zločin.

Kako bi se izborio sa zastrašujućom demonskom silom, koja zaposjeda i teroriše cijeli grad, udružuje se sa nekonvencionalnim sveštenikom (Edgar Ramirez), školovanim i obučenim za slučajeve istjerivanja đavola. Radnja filma inspirisana je knjigom u kojoj su opisani detalji Serčievog iskustva, koje ledi krv u žilama.

TRAILER:

Ukoliko dobijate poruku "...server DNS address could not be found", postupiti po primeru sa slike

Komentari (4)
Ronaldo2011  25.7.2015

Dobar triler. Vredi pogledati.

miloko  15.3.2015

film je odlican

todormarko  22.1.2015

Opasno dobar film

serge  Top Komentator 16.12.2014

Nije los film , zanra horor /krimi /triler, prica vec vidjena a mozda se neki i uplase ? Film je inspirisan knjigom stvarnih slucajeva jednog detektiva, na kojima je licno radio . Prica prati Sarcija koji je policajac u New York-u i koji nosi tesko breme svojih zivotnih problema. On istrazuje slucaj niza uzasnih zlocina koja potresaju New York i koja nisu deo svakidasnjih zlocina na koja je naucio da srece kroz posao. U istrazi mu se igrom slucaja pridruzuje i nekonvekcionalni svestenik koji se bavi egzorcizmom , njih dvojica se udruzuju zajednickim snagama u borbi protiv demona koji terorise grad ....... 6/10.

Loading...