filmovi online sa prevodom

Deliver Us from Evil (2014)

Uloge: Eric Bana, Édgar Ramírez, Olivia Munn

POŠTOVANI KORISNICI ZBOG GAŠENJA NAJVEĆEG SVETSKOG SERVERA, VEĆI BROJ VIDEA TRENUTNO NIJE U FUNKCIJI!

U NAREDNIM DANIMA ĆE SE RADITI NA TRAJNOM REŠAVANJU NASTALOG PROBLEMA!


Cena članarine je ~ 1 (jedan) evro **(u zavisnosi od zemlje) i traje 30 dana.

Izvor: openload.coU filmu “Spasi nas od zla“ njujorški policajac Ralf Serči (Erik Bana) počinje da se bori sa svojim ličnim problemima i pitanjima, dok istražuje uznemirujući, brutalan i neobjašnjiv zločin.

Kako bi se izborio sa zastrašujućom demonskom silom, koja zaposjeda i teroriše cijeli grad, udružuje se sa nekonvencionalnim sveštenikom (Edgar Ramirez), školovanim i obučenim za slučajeve istjerivanja đavola. Radnja filma inspirisana je knjigom u kojoj su opisani detalji Serčievog iskustva, koje ledi krv u žilama.

TRAILER:

Komentari (4)
Ronaldo2011  25.7.2015

Dobar triler. Vredi pogledati.

miloko  15.3.2015

film je odlican

todormarko  22.1.2015

Opasno dobar film

serge  Top Komentator 16.12.2014

Nije los film , zanra horor /krimi /triler, prica vec vidjena a mozda se neki i uplase ? Film je inspirisan knjigom stvarnih slucajeva jednog detektiva, na kojima je licno radio . Prica prati Sarcija koji je policajac u New York-u i koji nosi tesko breme svojih zivotnih problema. On istrazuje slucaj niza uzasnih zlocina koja potresaju New York i koja nisu deo svakidasnjih zlocina na koja je naucio da srece kroz posao. U istrazi mu se igrom slucaja pridruzuje i nekonvekcionalni svestenik koji se bavi egzorcizmom , njih dvojica se udruzuju zajednickim snagama u borbi protiv demona koji terorise grad ....... 6/10.