filmovi online sa prevodom

If I Stay (2014)

Režija: R.J. Cutler Uloge: Chloë Grace Moretz, Mireille Enos, Jamie Blackley

POŠTOVANI KORISNICI ZBOG GAŠENJA NAJVEĆEG SVETSKOG SERVERA, VEĆI BROJ VIDEA TRENUTNO NIJE U FUNKCIJI!

U NAREDNIM DANIMA ĆE SE RADITI NA TRAJNOM REŠAVANJU NASTALOG PROBLEMA!


Cena članarine je ~ 1 (jedan) evro **(u zavisnosi od zemlje) i traje 30 dana.

Izvor: openload.coTRAILER:

Komentari (8)
Nenablondy  23.2.2019

Lep

ludak_kao_ja  7.1.2015

sve u svemu bi bila dobra knjiga jer ideja je jako dobra....tinejdzerski romantican i tuzan ...ali je isuvise zbrzano i kratko za film...u svakom slucaju treba ga pogledati,da bi shvatili sustinu svega...dopada mi se....preporucujem ga...

sergej2matrox  2.1.2015

Gledaj, jer se "negledaj" pise odvojeno!

rustem  26.12.2014

negledaj !!

farmaceut  7.12.2014

Lijep film

serge  Top Komentator 6.12.2014

Izvinjenje za gresku u komentaru u vezi glumice Chloe Grace Moretz , koja je igrala u filmu Carrie iz 2013.god. Greskom sam napisao -( iz filma Cary)-. Hvala na razumevanju.

serge  Top Komentator 6.12.2014

Evo za Predraga i sve ostale koje interesuje pogledati ovu pricu i jedan sinopis ove predivne novele "pretocene" u film. Naravo preporuka svim ljubiteljima romaticnih drama sa izvrsnim spojem muzike,prelepih scena i dobre glume i rezije. Film je inspirativna prica o zivotu,ljubavi i muzici a isto tako o nadi koju ne smemo izgubiti ni u najtzezim zivotnim momentima. Prica prati prelepu mladu i talentovanu Miu , igra je isto takva glumica Chloe Grace Moretz ( iz filma Cary ). Mia ima gotovo sve u zivotu sto je potrebno jednoj mladoj devojci,talenat, dobru i sloznu porodicu i stabilnu emotivnu i ljubavnu vezu. Njena mladalacka snaga,duh i odluka oko upisa na univerzitet i odvajanje od porodice i decka nece ni naslutiti da put koji joj predstoji, menja njen tok sudbine onako kako niko nije ocekivao. Posle saobracajne nesrece sa porodicom Mia zapada u komu i njen duh i dusa izvan tela ce sagledavati dalji zivot i tok svega sasvim jednim drugim pogledom na zivot i njoj drage ljude....... Uzivajte dalje gledajucu film 7,5/10.

predrag96  5.12.2014

Hajde serge, napisi nesto da znam dal' da gledam ovo ili ne :D