filmovi online sa prevodom

07. The Profit and the Loss

Kreator: Michael Hirst Uloge: Travis Fimmel, Katheryn Winnick, Clive Standen


Ocenite video:

Izvor: openload.co

Komentari (5)
bbelančić  5.4.2016

Zahvaljujem na korektnom objašnjenju. Naravno da ne treba da mi vratite članarinu , niti imam nameru da prekidam ( sada već podužu ) saradnju. Posebno me raduje Vaš naknadni komentar pošto smatram da nisam nikog uvredio pitanjem , a ponajmanje sam lupao gluposti . Sa ovim je kraj polemici !

InfoPult  5.4.2016

@ooIIoo
Ne zanima nas niko drugi, gledamo samo sebe i trudimo se koliko je to i našoj moći da budemo što bolji. Nemojte se više tako obraćati drugim korisnicima jer će vam svaki sličan komentar biti obrisan. Hvala!

InfoPult  5.4.2016

Poštovani "bbelančić",

Reklame koje Vam se pojavljuju izlaze na "Playeru bez Jave" i nisu naše, već na žalost idu uz pomenuti Player i to je cena korišćenja istog. pa tako nemamo uticaj na njihovo izlaženje.

Za članove koji se uloguju smo dali sve od sebe da očistimo koliko god je bilo moguće, pa nema ometanja dok se klikće bilo gde osim na sam Player, ali na žalost to nije bilo moguće zaobići kad je Player bez Jave u pitanju :(

Ukoliko želite, možemo Vam vratiti članarinu....

Pozdrav

ooIIoo  4.4.2016

ne lupetaj gluposti....idi na filmoviziju pa ces da vidis sta znaci kad iskacu reklame na svaki klik bez obzira gde kliknes.... bukvakni kako udahnem tako mi izadje reklame... navuko sam neke viruse tamo i tamo vise ne idem

bbelančić  4.4.2016

Zašto plaćati korisnički servis kada bez jave reklame uskaču kako hoće ? Sada je meni isto kao na svim ostalim ( besplatnim ) servisima !