filmovi online sa prevodom

13. Inevitable

Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Meghan Markle


Ocenite video:

Izvor: openload.co

Komentari (4)
InfoPult  23.8.2018

Vaš agresivni komentar koji je počeo sa "ovo je neozbiljno!" i preko "mi plaćamo" i "sreća pa znamo engleski", i koji se poklopio se sa drugim učestalim komentarima, mahom tipa: "Zar sam se ovde učlanio da bih gledao engleske prevode??" i "Ne zanima me što nema prevoda, snadjite se!", zbog kojih više ne ubacujemo videe koji se neprevedeni.

Ne zato što smo uvredjeni već ispada da ne poštujemo "kupce" time. Jer ceo trud je da se napravi pozitivan efekat ...i zaista nas pogadja kad vidimo nezadovoljstvo... pogotovo praćeno komentarima u kojima se ne pita civilizovano za razlog nečega, već sve prati neko "agresivno protestovanje", koje ne znamo šta ima za cilj.

Osma sezona je u toku. Postavićemo je sa engleskim prevodom. Ako krene učestalo nezadovoljstvo, na žalost, bićemo prinudjeni da je uklonimo.

NoWord  23.8.2018

Pa ko govori o prevodu?? Ja vas pitam zašto niste nastavili stavljati epizode BEZ PREVODA nego ste stali na 13. epizodi 7.sezone! Al nema veze, samo nastavite da budete uvređeni... kupac, pardon, trgovac je uvek u pravu!

InfoPult  18.8.2018

Epizoda 12. i 13. nemaju domaći prevod jer isti još ne postoji. Mi se ne bavimo prevodjenjima jer nije u našem domenu posla ni znanja.

Za sva pitanja i odgovore o titlovima, možete postaviti na sajtu koji se bavi tim poslom: https://rs.titlovi.com

Naša je greška što uopšte želimo da omogućimo bar onim korisnicima koji znaju engleski da imaju opciju da pogledaju. Pošto ta inicijativa umesto zahvalnosti, nailazi na negodovanje, takve stvari više nećemo raditi.

Serije i epizode će od sada ( kao što svi i rade) biti postavljane u skladu sa pojavljivanjem prevoda.

NoWord  17.8.2018

Ovo je neozbiljno! Plaćamo pristup vašem sajtu, da ne kažem - plaćamo pretplatu, a ništa ne radite za Suits!
Odgledali 5.epizodu 8.sezone na stranom sajtu, a naš omiljeni sajt zastao na 13.epizodi 7.sezone! Naša sreća da znamo engleski!

Al zato, Better call Saul ide po voznom redu.

Ajde, saberite se i dopunite Suits kako mu i dolikuje!
Srećno!