filmovi online sa prevodom

The Bourne Legacy (2012)

Režija: Tony Gilroy Uloge: Jeremy Renner, Rachel Weisz, Edward Norton

Cena članarine je ~ 1 (jedan) evro **(u zavisnosi od zemlje) i traje 30 dana.

Izvor: openload.coTvorac priče koji stoji iza serijala o Bornu, Toni Gilroj, režira novo poglavlje ove izuzetno popularne špijunske franšize koja je zaradila skoro milijardu dolara na svetskim blagajnama – BORNOVO NASLEĐE. Scenarista i reditelj proširuje Bornov svet koji je stvorio Robert Ladlam originalnom pričom koja nas upoznaje sa novim junakom (Džeremi Rener) čije će „život ili smrt“ situacije biti pokrenute dešavanjima iz prva tri dela filma.

Pre 10 godina, publika se upoznala s likom Džejsona Borna kad je onesvešćen izvučen iz Mediterana. U toku tri filma, publika je pratila njegov put u kome je pokušavao da ostane živ i da otkrije svoj identitet. Gledala je kako CIA pokreće očajnički lov na njega po celom svetu. Saznali su za Tredstounov program i Bornove specijalne sposobnosti, a na kraju trilogije možda su i osetili da je priča završena. „Bornovo nasleđe“ razvlači zavesu i razotkriva mračniji sloj intrige, zamršeniju priču i novog heroja koji će morati da se bori da bi ostao u životu kad njegov program iznenada postane prepreka...

TRAILER:

Komentari (11)
Grimizni_ratnik  2.1.2015

Dobar je, mozda i pitkiji od svih delova. Ali je Ultimatum nabijeniji akcijom.

partizan  6.9.2013

5/10

Incogneeto  12.8.2013

jedino bolje u filmu od proslih je riba.ne znam cime ste fascinirani svi,skoro svi detalji u ovom su uzeti iz proslih filmova.jurnjava kolima,jurnjava peske,cak i na kraju zavsi covek ranjen na brodu.sva tri prethodna dela su bolja od ovog.
PS prevod je los

gladijator  11.3.2013

Odličan film, preporuka!

pero  26.2.2013

prvi dio filma izrazito dosadan,tek sredinom krece akcija

toma  25.2.2013

svaka cast.....

dianto  23.1.2013

Prvi dio filma mi se više dopao. Drugi dio je zamišljen da zabavi adrenalin. Ne sviđa mi se naivna jurnjava kroz Manilu.

Kroz film je trebalo mnogo više muzike.

Od mene ocjena 4 od 10.

IXAWIER  19.1.2013

NIJE LOS FILM...KRAJ JE DOSTA GLUP!

zucko  18.12.2012

Odlican film,odlican glumac.Taman kad sam pomislio da je stari glumac dosadio oni ga promjene.Jedva cekam nastavke.Smeta mi samo sto je svaki dio ove price na isti kalup.Oni sjede u kancelariji i hvataju ga.Sve u svemu sjajna prica koja kritikuje nezavisnost institucija u Americi koje se bave ovakvim poslovima.

beba  5.10.2012

Nije lose sto je promenjen gl.glumac

beba  21.9.2012

Zanimljivo,novi glumci su osvezenje za filmski serijal o Bornu.

Loading...