filmovi online sa prevodom

Brokeback Mountain (2005)

Režija: Ang Lee Uloge: Jake Gyllenhaal, Heath Ledger, Michelle Williams


Cena članarine je ~ 1 (jedan) evro **(u zavisnosi od zemlje) i traje 30 dana.

Izvor: openload.coDva mladića, rančer i kauboj koji učestvuje na rodeu, sreću se 1963. godine i neočekivano ulaze u vezu za ceo život. Svet u kome su rođeni još jednom se ubrzano menja i razvija zastrašujućom brzinom. Oba mladića uverena su da je njihovo mesto na nekom ranču u unutrašnjosti, sa stalnim poslom, ženom i decom. Ipak, kod obojice postoji glad za nečim što nisu u mogućnosti da artikulišu. Kada ih poslodavac pošalje da čuvaju stado ovaca na planini Broukbek, oni počinju da se zbližavaju a njihova veza iz dana u dan postaje sve intimnija.

U godinama koje će doći Enis i Džek se bore da održe svoju vezu u tajnosti. Sreću se nekoliko puta godišnje. Čak i kada su odvojeni, suočavaju se s večnim pitanjima vernosti, posvećenosti i poverenja. Jedina konstanta u njihovim životima je sila prirode - ljubav.

Ovaj film je osvojio brojne nagrade, počev od Venecijanskog filmskog festivala, gde je osvojio Zlatnog lava za najbolji film, zatim tri BAFTA nagrade - za najbolju režiju, film i epizodnu mušku ulogu, da bi sve kulminiralo sa tri Oskara - za najbolju režiju, adaptirani scenario i najbolju originalnu muziku.

TREJLER:

Komentari (2)
marinaradunovic  24.1.2019

Nevjerovatno dobro glumi Hit Ledzer, i dobar je film, ako se istrpi predugi pocetak

fran  12.11.2012

yes