filmovi online sa prevodom

The Hitchhiker's Guide to the Galaxy (2005)

Režija: Garth Jennings; Uloge: Martin Freeman, Mos Def, Sam Rockwell


Ocenite video:

Izvor: openload.coNekoliko sekundi nakon što će Zemlja biti uništena od strane vanzemaljaca, avanturista Artur Dent i prijateljom Ford Prefect odlaze da prave novo izdanje "Autostoperskog vodiča kroz galaksiju".

Sve počinje kada Artur Dent (Martin Friman), tipični momak, doživi jedan veoma loš dan. Njegovu kuću treba da pregazi buldožer, otkriva da mu je najbolji prijatelj vanzemaljac, a povrh svega - čitava planeta biće potpuno uništena. On će u poslednji čas, u pižami i ogrtaču, zbrisati sa umiruće i veoma drage planete stopirajući vasionski brod, u čemu će mu pomoći najbolji prijatelj - Ford Prefekt (Mos Def).

Tokom tog puta u nepoznato Artur će otkriti nekoliko velikih, mada uglavnom bezopasnih, istina o prirodi našeg svemira. Na svom čudesnom putu spoznaće, recimo, da je peškir najkorisnija stvar koju možete imati, a da najbolji savet koji uvek treba imati na umu prilikom putovanja kroz svemir glasi: "Ne paniči!" Artur će otkriti i smisao života, kao i odgovore na sva nemoguća pitanja koja su ljudi postavljali sebi i drugima, ali još više na ona koje niko pametan nije ni pomislio da postavi. Svi ti odgovori sažeti su u zabavnoj knjižici vodiču kroz vaseljenu zvanoj "Autostoperski vodič kroz galaksiju".

TRAILER: