filmovi online sa prevodom

Episode 02

Uloge: Evan Peters, Jessica Lange, Lily Rabe


Ocenite video:

Izvor: openload.co

Komentari (4)
Admin1  22.7.2020

Poštovana,

Vidimo da koristite više meseci sajt i nismo videli da ste imali problem sa više desetine videa koje ste uspešno pogledali. To što vi ovde "plaćate" je sajt bez reklama i virusa i opciju da gledate hiljada i hiljade videa bez ometanja.

Razmišljamo da sklonimo članarinu pa kao i svi, da stavimo sve što postoji od reklama... svakako bi veću dobit imali umesto što se trudimo da pružimo neometano iskustvo gledanja za korisnike.

Cena koja se plaća na "besplatnim" sajtovima se ne moze izmeriti novcem, mada se meri i njime u vidu oštećenja računara i krađe privatnosti kada vam se virusi instaliraju u pozadinu.

Dešava se i na Netflixu da stvari ne rade ali su tu stvari i da se poprave. Zato i služi opcija za "prijavu", jer ne mozemo da kontrolišemo desetine hiljada videa. Desi se da se neku pokvari.

Ukoliko želite, ostavite nam vašu paypal adresu, vratićemo vam članarinu.

Pozdrav,

Aria96  22.7.2020

Zaista odvratno, kao što je Sanja019 rekla, restrujem se, platim i na kraju ne mogu da gledam. Pritom sam obrisala Cache i koristim Chrome. Zašto koristite openload kada većina njihovih videa ne radi i izbacuje errore? Nisu 2 KM velike pare, ali očekujem da dobijem ono što platim jer je većina stranica na internetu besplatna! svakako, a izabrala sam vas upravo da se ne bi događale ovakve stvari!

InfoPult  20.9.2015

Koliko vidimo, sve radi kako treba.. Obrišite Cache i za "Player bez Jave", koristite Chrome ili Operu...

Sanja019  20.9.2015

Pa sta je ovo, ja se registrovala i platila clanarinu da bih mogla da gledam seriju posto sam videla da imate opciju gledanja a da nije instalirana Java akad ono maltene svaki drugi video nema!!!!