filmovi online sa prevodom

01. Echoes

Kreator: Jason Rothenberg Uloge: Eliza Taylor, Eli Goree, Thomas McDonell...


Ocenite video:

Izvor: openload.co

Komentari (5)
Admin  9.9.2018

@stekoki
Na svakih 1000 zadovoljnih korisnika javi jedan kao vi koji je nezadovoljan, jer ne zna kako stvari funkcionišu kada su stream sajtovi u pitanju a ne zna kulturno da pita kako i šta. U ovom slučaju čak postoji i prethodni komentar u kome je objašnjeno skoro detaljno. Da ste pročitali, bilo bi vam sve jasno.

Možete ostaviti Vašu Paypal adresu, vratićemo Vam članarinu.

stekoki  8.9.2018

Da li je ovo ono sto je placeno gospodo admini sajta? Ne mogu da odgledam ni jedan film ili seriju a da ne baguje,sa internetom od 35 Mb/s,ako vas je 1euro nahranio ili obogatio dao sam vam ga. Vas sajt je 0 i ne preporucuje se nikome. Jasno je da na reklamama zaradjujete,ali svakako i gubite korisnike samim reklamama. Hvala na razumevanju.

Admin  5.1.2018

Ne morate 10x da kliknete Play. Pridržavajte se rečenog u prethodnom odgovoru i uvek je dovoljno jednom.

Dakle, kada Browser u potpunosti učita stranicu, TEK onda kliknite Play.
Naravno, dešava se da server na kome se nalazi player, bude zakrčen, pa učitavanje ide sporije. Tada je potrebno (što smo isto rekli), kliknuti Play i sačekati munut - dva - tri, da se malo učita.

Potrebno je isto znati da Payer ni materijal ne pripadaju nama, već se nalaze negde na internetu i mi ga samo prezentujemo korisnicima. Na žalost, korišćenje playera ima svoju cenu, a to su par reklama koje se pojave klikom na isti. Na to, na žalost, nemamo uticaj. I više nego bilo ko drugi, bismo želeli da ih se rešimo. Ako se ukaže šansa, svakako ćemo to i uraditi.

Za korisnike koji se uloguju, sajt je potpuno očišćen od reklama, osim na playeru gde, na žalost, nemamo uticaj.

Pre logovanja, sajt funkcioniše kao svi ostali za striming koji postoje. Reklame su svuda.

To pokazuje kakvo je iskustvo koristiti ostale sajtove gde nema mogučnosti logovanja i gde reklame nekontrolisano izlaze UVEK.

Uglavnom korisnici jako cene to što se simboličnom članarinom rešavajju 98% reklama koje na drugim sajtovima izlaze non stop.

Svakako uvek nudimo, ako je neko nezadovoljan, da mu vratimo članarinu, bez ikakve ljutnje. Ukoliko nekad to budete želeli, rado ćemo to uraditi za Vas.

Pozdrav ;)

noTRIX  5.1.2018

@admin

Vidi druze,
jesam ja ovde dugo, ali pre nije bilo ovako.
Ja moram play da kliknem jedno deset puta pre nego sto krene serija. A tek posao oko logovanja, takodje mi treba jedno deset ugasenih reklama. Ja shvatam da od toga zaradjujete ali ovo je preterano.
Zar se reklame ne stavljaju sa strane? Pogotovo nama korisnicima koji uplacujemo mesecno, to bi trebalo da se podrazumeva.

Poz

Admin  4.1.2018

@noTRIX
Vi ste ovde jako dugo i odgledali ste stotine videa uspešno kako vidimo i onda ostavite takve komentare.

Ako nekad nešto sporije učitava:

- Očistite Cache, Cookies i restartujete browser.
- Na Play dugme kliknite tek NAKON što browser potpuno učita stranicu.
- Kada kliknete na Play, sačekajte 3-4 minuta da se video malo učita pa onda krenite sa gledanjem.

Internet nije hard disk i ne može se tako tretirati, već je mreža sa svim svojim manama i nesavršenostima.