filmovi online sa prevodom

The Armstrong Lie (2013)

Lance Armstrong, Reed Albergotti, Betsy Andreu


bool(false)
Cena članarine je ~ 1 (jedan) evro **(u zavisnosi od zemlje) i traje 30 dana.

Izvor: openload.coDokumentarni film o legendarnom biciklisti Lensu Armstrongu, oskarovca Aleksa Gibnija. Životna priča, od siromašnog klinca koji je hteo majci da kupi sve što poželi do jedne od najvećih sporstkih zvezda koju je svet ikada video.

Heroj običnih ljudi, koji se nakon teške borbe sa rakom u kojoj su mu davali još nekoliko meseci života, vratio biciklizmu i nakon toga godinama pobedjivao na najvećim trkama širom sveta.

Bajka je trajala sve dok nije objavljeno da se iza njegovih uspeha krije višegodišnja upotreba nedozvoljenih sredstava. Usledilo je javno sramoćenje, priznanje i oduzimanje svih odličja koje je stekao ...

Javnost je ostala podeljena, jedni su ga prezirali dok su ga drugi i dalje obožavali, ističući da Armstrong nije samo sportista već i osoba koja je u svojoj decenijskoj humanitarnoj akciji u borbi protiv raka, osnovala na desetine fondova i poklonila na desetine miliona dolara u borbi protiv te opake bolesti.

Voleli ga ili ne, Lens Armstrong ostao je jedna od najpoznatijih i najkontarverznijih ličnosti svetskog sporta. Ovo je priča o njemu..

TRAILER:

Komentari (1)
Koki  17.9.2014

Lance Armstrong je radio isto što su i SVI drugi u njegovom sportu! Potpuno ista medicina, nauka, trening! Sa razlikom, da je on bio PRVI I NAJBOLJI medju istima!

Retardirana javnost koja veruje u laži i "čistoću" profesionalnog sporta, osudila je čoveka koji je pored toga što je bio vrhunski sportista i najveći šampion IKADA, sakupio i pola milijardi dolara u svojoj fondaciji za borbu protiv raka!

Svi atletičari, biciklisti, plivači i ostali profesionalni sportisti, koji su "uhvaćeni" u nekoj aferi oko "dopinga", verovatno svako veče kad legnu da spavaju se u neverici gorko smeju jer znaju da njihove kolege nastavljaju da se takmiče, osvajaju medalje i glume neku "nevinost", iako su svi u ISTOJ priči! I tako uvek bude dok neko ne bude "uhvaćen" odnosno se ne zameri nekom ili bude iskorišćen kao "žrtveni jarac"... kao nedavno velika Merion Džons ...

Najsmešniji su mi profesionalni glupaci odnosno obična raja koja obitava na ovom svetu bez nekog posebnog razloga, koja je "šokirana" i "ne može da veruje" kakvi sve ljudi "kaljaju" lepotu sporta...

A najviše mi se sere od ISTIH takvih profesionalnih sportista koji KAO "javno osudjuju i zgražavaju se"... a poslovica kaže: "lopov uvek prvi viče, "DRŽ'TE LOPOVA"..

Kao ovaj "naš" pacov... živim za dan kad će ova mirodjija i seka persa da dobije po pički za svu glumi i fejkove koje potura ovim foliranjem...

http://www.youtube.com/watch?v=tFDsUewCtLE