filmovi online sa prevodom

Chappie (2015)

Režija: Neill Blomkamp Uloge: Sharlto Copley, Dev Patel, Hugh Jackman


Ocenite video:

Izvor: openload.coFilm Juznoafričkog režisera Neill Blomkamp-a donosi nam jedinstvenu priču, punu emocija i pozitivne energije.

Priča je smeštena u blisku budućnost. U prestonici Južne Afrike, Johanesburgu, nasilje je na svakom koraku. Vodje bandi ne prezaju ni od čega kako bi proširile svoju moć. Vojni roboti, obdareni softverima koji imitiraju inteligenciju, poslati su kao podrška da bi zaveli kontrolu u područje.

U celom haosu, mladi naučnik Delon, ima viziju da napravi oblik inteligencije koja bi bila svesna same sebe i kojoj bi bile podarene ljudske emocije. Kao produkt, "radja" se Chappie, android koji svoj život počinje kao nevino dete koje vremenom napreduje, uči i "odrasta"...

TRAILER:

Komentari (6)
InfoPult  28.3.2016

@samke1977
Hvala lepo, znače nam takve reči.... Pozdrav..

samke1977  28.3.2016

FILM JE ODLICAN....HVALA "INFOPULT" NAJBOLJI STE

Dpeki  19.3.2016

Super je,ocjena 9

sanalbert  28.10.2015

Zanimljiv film.

kjoO  1.6.2015

dobaarrrr! ! !

serge  Top Komentator 31.5.2015

Chappie je drugi po redu film dvojice reditelja i scenarista Nila Blomkampa i Teri Tacela. Njihov prvi film koji je odlicno prosao - District 9 - ima dosta slicnosti sa filmom Chappie, likovi, lokacija, fotografija, kriminalci u razrusenim predgradjima.....Prica je vrlo zanimljiva, koncept price je buducnost u kojoj su roboti deo svakodnevnog zivota a tom konceptu reditelj je dodao ideju o AI i ideju o prebacivanju ljudskog uma u kompjutor. Tehnicki , film je dobro uradjen , Specijalni efekti i ostali vizuelni prikazi kao i roboti, odradjeni su savrseno. Gluma je takodje odradjena dobro, malo je neobicno bilo videti Hugh Jackman-a u ulozi negativca , ali on je to odradio odlicno. Malo u filmu je nedostatak karakterizacije i razvoja likova , tako da film gubi na dubini price a malo film za tu vrstu price i predugo traje. Scenario je isto sa nedostatcima upravo zbog slabe karakterizacije likova , ali muzika u fIlmu je odlicna. Sve u svemu ko voli zabavan Sci-fi sa dobrom akcijom i zivopisnim likovima , zasigurno ce vam se ovaj film svideti. 7/10.