filmovi online sa prevodom

Rocky IV (1985)

Režija: Sylvester Stallone Uloge: Sylvester Stallone, Talia Shire , Burt Young


Ocenite video:

Izvor: openload.coRoki Balboa prati svog prijatelja Apola Krida na borbu u kojoj će se Krid susresti s ruskim borcem Ivanom Dragom, poznatijim kao "Sibirski ekspres".

Savršeno spreman i u velikoj kondiciji Drago deluje nepobedivo i nemilosrdno, što će nažalost biti kobno za Krida. Apolo ne samo da gubi meč nego i bitku za život.

Balboa okrivljuje sebe za smrt prijatelja, jer nije prekinuo borbu u pravom trenutku i izaziva Draga na meč. Uz pomoć bivšeg Kridovog menadžera, Roki odlazi u Moskvu odlučan da pobedi i tako osveti smrt prijatelja u spektaklu pred neprijateljski raspoloženom ruskom publikom u centru Moskve...

TRAILER:

Komentari (5)
Admin  22.8.2018

@Fitznik
Ovaj video je sad ceo. Za ostale Rocky filmove nismo imali problema koji su se vama javljali, ali smo za svaki dodali još po jedan player, pa se nadamo da više neće biti pomenutih problema. Pozdrav.

Fitznik  22.8.2018

Sad kad malo bolje pogledam poslednjih 14-15 minuta filma(koji su inace medju zanimljivijim delovima filma) uopste ne mogu da se prikazu! Tacnije od 67., 68. minuta nema nista, jednostavno se premota na kraj.. Molim vas da popravite ovo.. Mislim stvarno.. Drugi Rokijev film koji se ne moze odgledati do kraja..Frustrirajuce.

Fitznik  22.8.2018

Kada zelim da premotam na poslednjih 10 ili 20 minuta do kraja, automatski se premota na sam kraj i ne da mi da vidim deo koji hocu.

Netko  16.3.2013

Također.

vukasin  14.1.2013

Ovo je najbolji film mog zivota