filmovi online sa prevodom

Wild (2014)

Režija: Jean-Marc Vallée Uloge: Reese Witherspoon, Laura Dern, Gaby Hoffmann


Ocenite video:

Izvor: openload.coTRAILER:

Komentari (8)
Slavonskadragoslav  10.5.2016

Odličan.

helidon  19.3.2015

Divan film.
I kako kazu neki mudri ljudi: "Preko trnja do zvezda."

serge  Top Komentator 7.3.2015

Pozdarv @Arts :) evo me nakon duzeg vremena i putovanja, da opet malo uzivam sa svima vama uz Infopult i delimo misljenja i komentara na filmove. Pozdrav svima.

Arts  6.3.2015

FINALY! SERGE IS BACK!! Serbe bre gde si ti? Nema te jedno 2 meseca, ne mogu da odlucim dal da gledam filmove, fale tvoji komenteri... :D

serge  Top Komentator 3.3.2015

Izvinjavam se za -@Misko83- posto zbog ne imanja vremena, nisam odgovorio na njegovo pitanje koje je moje merilo za dobre filmove? Filmove gledalac moze posmatrati na vise nacina , zavisno od zanra i sta ocekujemo od filma. Moze se sagledavati kao enigmaticna drama i identitet likova kroz film, zatim posmatranje sale, humora na racun nekoga ili necega ili akcijskog dela filma i akcionih scena ili posmatrati ga kao zanimljivog ili dosadnjikavog i dugackog.... Ja sagledavam film i sa odredjene " filmske distance" i svog ugla kao i svi , znaci posmatram film iza i ispred objektiva kamere. Posmatram " kostur i srz " filma, frontalnu i pozadinsku pricu , iznosenje karakterizacije i emotivnih stanja likova u filmu kroz glumce, pratecu i pozadinsku muziku , scenario , scenografiju , uglove i profil snimanja scena, tehnicku obradu filma ......itd. I tada donosim neki svoj komentar i ocenu ili samo opis filma. Eto toliko. Pozdrav svima.

serge  Top Komentator 2.3.2015

Postovani -Misko83-, ja sam na ovom sajtu posetilac isto kao i ti i svi ostali . Isto tako iznosim svoj filmski komentar i misljenje o filmu kao i licnu ocenu, kao i svi ostali i ne vidim razlog zbog cega ti je zasmetala "moja ocena 7" . A, ujedno ovaj film je dobro ocenjen i rangiran u svetu. Sve je stvar i ukus pojedinca, kao gledaoca i njegovo misljenje iz aspekta u kome je pogledao,shvatio ili razumeo film na licno svoj nacin. Nisam ovde na sajtu da bih komentarisao ili kritikovao, misljenja i ocene na neki film od ostalih posetioca sajta , vec da dam kao i svi svoje misljenje iz "svog ugla" na neki film kao gledalac ili pak opisom filma nekom pomognem u odluci oko gledanja nekog filma...... E, sada sto to tebi ili nekom drugom smeta, to je stvar licne prirode, postujem svacije misljenje jer svako ima pravo na istoimeno svoje. Pozdravljam te , uzivaj u dobrim filmovima i iznosi svoja misljenja o njima jer i tvoj komentar o filmu ce nekom verovatno znaciti.

misko83  2.3.2015

Serge jako me interesuje tvoje merilo za dobar film. Jako mi je zasmetalo kad sam procitao tvoj komentar koji je jedan klasican spoiler i na kraju komentara ''moja ocena 7''.
Mislim da si trebao vise vremena i paznje posvetiti filmu. Moj savet: pogledaj opet film.

serge  Top Komentator 1.3.2015

Ljubiteljima zivotnih drama ,zasigurno ce se svideti ovaj film sa sjajnom glumicom i oskarovkom Reese Witherspoon, znamo je iz komedije -Pravna plavusa - ( Legally Blonde 1-2 deo) , koji joj je nekako i bio ulaznica na velika hollywood-ska vrata. Od komedijskog lika do ozbiljnog lika , zivotno skrhane ali i jake zene, Withersponova je brilijantno pokazala u ovom filmu svoje glumacke transformacije. Ona kao glumica na pragu njene 40.godine u ovoj prici sjajno tumaci lik tinejderke Cheryl, koju zivot nije "mazio". Otac ju je ostavio kada je imala 6 godina i nakon toga nikada se nije pojavio. Posle 20-te godine, Cheryl postepeno pocinje gubiti sve , brak, dostojanstvo, porodicu pa i samu sebe..... Majka joj se razboljeva od kancera i umire a Cheryl skrhana i nosena bolom, ne nasavsi nacina da se bori sa zivotnim brodolomom, odlucuje da pesice krene na put dug 1800 km..... Ovo je njena zivotna prica "krvavih stopa", kroz pustinju i zimske ruralne predele u potrazi za samom sobom i odgovorima na mnoga pitanja...... Moja ocena 7.