filmovi online sa prevodom

Episode 01

Uloge: Kiefer Sutherland, Mary Lynn Rajskub, Carlos Bernard


Ocenite video:

Izvor: openload.co

Komentari (5)
Jelena  12.11.2015

The Leftovers ,da li mozete da ubacite tu seriju?

pavlebd  28.10.2014

Momci zapalite dzoint i izjebite amerikanku... sta da vam kazem :D cime se vi opterecujete i trosite svoju spermu. Mi smo propali jer se mladi nasi zanimaju politikom i bave se njom umjesto da to rade sijede glave kada steknu mudrost a dok su mladi da sticu kapital.
Novac je u igri, ako ne novac onda je zlato drugim rijecima zapalite dzoint izjebite amerikanku.... ! radite zaradjujte pajseri otidjite u kaliforniju i izjebite amerikanku napuseni? hmmm ovako
IZJEBITE AMERIKANKU NAPUSENI? :D
Shvatili ste pajseri?

maki_carina  16.6.2014

Izvini "pametni" ali ovde nije rec o mojoj gramatici,i nisam rekao da mi kao narod nismo krivi za vecinu stvari sto su nam se desile,vec da je ovo americka propaganda.A ti si retko glup decko ako mislis da nam bas oni i truli zapad nisu ucinili mnogo zla i jos uvek cine.Prema tome some glupi cuti pametniji si onda!!!

CoaPF  16.6.2014

ajde bre ne seri! idi bolje uci gramatiku! "srpska" se pise malim slovom a "doci ce" i "ne mogu", se pise odvojeno! niko NAS ne kara, sami sebe karamo! glupi smo kao kurac a zbog takvih kao ti kome "su svi krivi" ovaj bedni narod nema ni sadsnjost ni buducnost! gde god se okrenem samo neko SERE i za svoj "bedni zivot krivi amerikance"! jesu nam oni krivi sto smo se mi ubijali i klali medjusobno, pravili logore i spaljivali jedne druge, bacili se i zakopavali u hladnjace? jesu nam oni krivi sto smo najveci lopovi i najkorumpiraniji narod u istoriji svemira i kome je tujda tj komsijina nesreca, najveca sreca? jesu nam oni krivi sto stalno biramo politicare koji nas vuku na dno? jesu nam oni krivi sto je za vecinu Srba, "najveci heroj"- karadzic, mladic, milosevic, seselj i ostala govna koji su nas oterali u vecnu propast! MRŠ U KURAC SVI!!!

maki_carina  15.6.2014

Americka propaganda i sranje,ceo svet je los i svi su negativci samo oni bogom dani,a Srbi,Muslimani,Rusi svi su losi ljudi.Cak ni normalna Srpska imena nemogu da daju likovima.Docice i njima kraj,i vece imperije su padale.