filmovi online sa prevodom

05. Now

Uloge: Andrew Lincoln, Norman Reedus, Steven Yeun


Ocenite video:

Izvor: openload.co

Komentari (5)
Sszzggo  10.11.2015

Ja se slažem da ne znaju više šta će. Ko malo razmisli, videće da se sezonama ponavlja sve isto- dodju u neki boravišni prostor i tu budu dok ih ne isteraju uz identične 'drame' i (uglavnom dosadna) 'dešavanja' koje su samo prepakovane u drugačije okuženje, bilo da je Heršilova farma, zatvor ili ovo naselje.

Ono što gledaoce drži u 'igri' je neka nada da će da se desi neki progres u suštinskom smislu...tipa odmotavanje klupka sa virusom, dolazak u neki grad, nailazak na nešto novo što bi produbilo uporno ponavljanje jednoličnog.

Lično sam se ponadao da će nailazak na Abrahama i Judžina koji su imali inicijalnu misiju da odu u grad gde ovaj ima rešenje za virus, da učini avanturu dubljom i da neki cilj celokupnoj priči, ali i to su ukenjali.

Suštinski priča nema cilj ni odredište koje bi vodilo ka nečemu, već samo besciljno lutanje i obrtanje jednog istog. Zašto i dalje gledam? Nemam pojma iskreno. Verovatno jer sve ima ogroman potencijal da bude vrhunska priča u svakom smislu, pa podsvesno gajim nadu da će neki nspredak da se desi..

MilijaB  10.11.2015

Ma daj bre MissD, koja 'psihologija' i 'lična drama'.... Pa nije ovo Forrest Gump ili Godfather, ovo je 'psihologija' i 'lična drama' na nivou amebe, toliko banalno, patetično i nategnuto, čisto da popuni prostor koji je potreban da se epizoda završi...

MissD  10.11.2015

Ima nas i takvih koji uzivamo u ''licnim dramama''. Neko gleda ovu seriju zbog epizoda gde se puca na zombije, a neko upravo zbog psihologije likova u takvoj situaciji.

Nije walking dead za svakoga.

Vl4da  10.11.2015

Serija je radjena po stripu, ja stvarno ne znam zašto masa misli da će se industrija odreći smor epizoda koje im samo trpaju pare u džep. Koriste sav raspoloživi materijal i to je to...

koKKi  9.11.2015

Kreatorima serije:

Poštovani,

Popušite nam kurac svima, mamu vam jebem!

Poserem vam se na vašu seriju i vaše "lične drame" i vaša proseravanja i vaša dosadna sviranja kurcu i vaše "duboke dijaloge" pune "medjusobnih dilema", kojima ste uspeli da nam većini ubijete želju da gledamo više u ovu rasplu i bezidejnu rupa bez dna!!

U 13 od 16 isforsiranih epizoda po sezoni se NIŠTA jebeno konstruktivno ne dešava!! Prespanje iz šupljeg u prazno u kome mogu da tinjaju ovo govno narednih 20 godina!

Jebeš mi mater ako ovo nije bila ubedljivo najgora epizoda za sve prethodne sezone!

MARŠ!!!!