filmovi online sa prevodom

The Walking Dead

Policajac iz Atlante, Rik Grim (Andrew Lincoln) nakon što je ranjen u jednoj akciji, gubi svest i biva prebačen u bolnicu. Posle nekoliko nedelja se budi, ali otkriva da se nešto strašno desilo. Bolnica je prazna, ulice su prazne... nema ničega osim leševa koji leže razbacani na svakom koraku. Ubrzo otkriva poražavajuću istinu: opaki nepoznati virus opustošio je svet, pretvarajući ljude u pomahnitale zveri koji nemaju više ništa ljudskog u sebi i kojima je jedini cilj hrana... hrana u vidu mesa toplokrvnih bića, koje čine i ljudi...

Nedaleko, u predgrađu, mali kamp preživelih bori se za opstanak dok ih "mrtvi" opsedaju na svakom koraku. Mogu li Rik i ostali zadržati svoju ljudskost dok pokušavaju da prežive u zastrašujućem apokaliptičnom svetu? Mogu li i usred svih nadljudskih okolnosti i unurašnjih dilema da opstanu jedni sa drugima?

"Okružen mrtvima", epska avantura o preživljavanju u pesimističnoj alternativnoj stvarnosti. Tvorci su režiser "Bekstva iz Šošenka" i producenti "Terminatora" i "Osmog putnika". Priča je utemeljena na istoimenom bestseler stripu, Roberta Kirkmana..