filmovi online sa prevodom

South Park

"South Park" je američka animirana serija koja se bavi doživljajima četiri dečaka u gradiću Saut Park. Serija je karakteristična po sarkazmu, crnom humoru, političkoj nekorektnosti. Glavna tema im je američka kultura, tabui, razna politička i društvena dešavanja.

Glavni likovi su četvorica školaraca: Stenli Sten Marš, najrazumniji deo družine koji na kraju uvek izvlači pouku, Kajl Broflovski, jevrej koji nije naročito religiozan; on je Stenov najbolji drug i njih dvojica su pomalo slični dok je u stalnoj svađi sa Erikom Kartmenom, najproblematičnijim članom ekipe. Kartmen je nepristojan, agresivan, pohlepan sebičan i pun predrasuda ali je ujedno i najomiljeniji lik u seriji. Zatim tu je Keni Mekormik, siromašni dečak koga publika ne razume šta priča jer mumla, ali njegovi prijatelji ga savršeno dobro razumeju. Na kraju svake epizode Keni gine i vraća se u sledećoj.

Provokativni sadržaj epizoda je odmah izazvao razne proteste zbog uvredljivog karaktera a proizvodi sa likovima iz serije su zabranjeni u školama. Uprkos tome serija je stekla ogromnu popularnost i brojne nagrade.