filmovi online sa prevodom

Scrubs

Serija prati nervoznog i pomalo nesigurnog stažista Džej Dija (Zek Braf) i njegove prijatelje u, za njih pomalo novom i neotkrivenom, svetu medicine.

Naime, on, Eliot (Sara Čok), Turk (Donald Fejson) i Karla (Džudi Rejes) su stažisti u bolnici “Sacred Heart”. Mlade doktore podučava neugodan mentor Dr. Koks (Džon C. Mekginli), dok svima šefuje Dr. Kelso (Ken Dženkins). Tu je i domar (Nil Flin) čiji je glavni zadatak da namuči Džej Dija. To je i više nego dovoljno da bi se pokrenula lavina komičnih situacija, što iz bolnice, što iz njihovih, ništa manje smešnih, privatnih života. Kasnije se, dr. Turk i sestra Karla venčaju, a kroz seriju je prošao i niz gostujućih glumaca, pogotovo zato što se gotovo stalno javljaju neki problematični pacijenti, ali i totalno bizarni slučajevi.

Autor serije Bil Lorens nije očekivao ovakav uspeh jer je mislio da će prva sezona biti i poslednja, no kasnije je izjavio da bi voleo da se izdvoje iz grupe sličnih projekata. Lorens je dobio ideju za snimanje ovakve serije kad je jedne večeri sedeo u baru sa tri najbolja prijatelja (sva tri su lekari) i slušao njihove zanimljive priče iz doba kad su bili stažisti. Kasnije je i upotrebio te priče tako da je većina događaja iz serije istinita.