filmovi online sa prevodom

NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles je CBS-ova akciona drama o svetu u kome su ulozi veliki, a rizik svakodnava pojava. Služba za posebne projekte zadužena je za obračun sa opasnim i neuhvatljivim kriminalcima koji predstavlju pretnju po nacionalnu bezbednost.

Služeći se lažnim identitetima i koristeći najnapredniju tehnologiju, ekipa vrhunski obučenih agenata radi u dubokoj tajnosti i stavlja svoje živote na kocku kako bi po svaku cenu rešili slučaj..

Tim je sastavljen od G. Callena koji je kao kameleon, Sam Hanna, Callenovog partnera i stručnjaka za nadzor, Kensi Blye, ovisnice o adrenalinu i Nate Getza, psihologa koji im pomaže i u misijama, ali i oko njihovog psihičkog zdravlja. Timu je takođe priključen i Dominic Vail, koji tek treba da nauči kako na terenu da iskoristi svoje znanje. Direktor misije je Henrietta Hetty Lange koja ne upravlja samo novčanim i materijalnim sredstvima nego i samom ekipom.

Svi zajedno imaju pristup najnovijim tehnološkim izumima i rade šta god je potrebno kako bi uspešno odradili svoj posao.