filmovi online sa prevodom

Smallville

Baza priče su detalji tajni iz života strip-heroja Supermena. Stvorena je saga o mladom Supermenu koji tek otkriva svoje moći i svoje poreklo, a sve to je smešteno u moderno doba.

Godine 1989. kiša meteorita je zasula američki gradić Smolvil. Meteoriti su odneli veliki broj života, a njihova radioaktivnost je uticala na sav živi svet samog grada i okoline. Džonatan i Marta Kent su farmeri iz okoline koji se na dan pada meteorita nalaze u kukuruznom polju. Posle snažne eksplozije nedaleko od njih, pronaze crnokosog dečaka. Shvataju da se dete pojavilo zajedno sa kišom meteora i rešavaju da ga zaštite od javnosti i usvoje kao deo porodice..

Godine prolaze a usvojeni dečak je sad srednjoškolac, Klark. Kao tinejdžer, teško se odupire porivu da svima pokaže svoje sposobnosti kojima bi se istakao iznad svih. Za te sposobnosti koje nisu zemaljske, znaju samo njegovi roditelji, najbolji prijatelj Pit i prijateljica Kloi.

Klark zapravo potiče sa isčezle planete Kripton i jedini je preživeli potomak svoje vrste. Fizički isti kao drugi ljudi, dok u sebi krije moći kakve svet ne može ni da zamisli...