filmovi online sa prevodom

Supernatural

"Natprirodno" (Supernatural) je napeta američka serija koja prati život dvojice braće, koji znaju za postojanje natprirodnih stvari i koji su obučeni za borbu protiv njih.

Priča o dvojici braće Semu i Dinu (Sam and Dean Winchester), koje je njihov otac Džon, nakon nesreće koja je zadesila njegovu ženu Meri, odgajao da love i ubijaju "zle stvari koje se kriju u mraku"... Dvadeset dve godine kasnije braća odlaze na put da bi pronašli svog oca, dok se bore sa natprirodnim silama...

Iako je prvobitno planirano samo pet sezona, velika popularnost serije je navela producente da je završe tek posle osam sezona.

Tvorac serije Erik Kripke je inspiraciju našao delom u originalnim mitovima i legendama, koje su prenošene generacijama u različitim kulturama i narodima... Isto tako, mnogo epizoda je nazvano po rok hitovima poput “Sympathy for the Devil” ili filmovima “Dežurni krivci” (The Usual Suspects). Kao muzička tema serije je uzeta pesma "Carry On My Wayward Son" od Kansasa, sa kojom počinje finale svake sezone.

Iako su u centru pažnje likovi porodice Vinčester, u seriji se pojavljuje obilje likova što doprinosi dinamici radnje. Pomoću njih, mi upoznajemo svet lovaca na natprirodno, koji prolaze kroz sve što pogađa i obične ljude.

"Natprirodno" je serija koja prenosi one najvažnije poruke čoveku: o porodici, ljubavi i žrtvama.