filmovi online sa prevodom

The Fresh Prince of Bel-Air

"Princ od Bel-Era" je kultna humoristička serija, koja čak ni dvadesetak godina nakon svoje premijere, ne prestaje da zabavlja i zasmejava, ali nas istovremeno i uči da treba prihvatati i tolerisati različitosti.

Vil (Will Smith) je neozbiljni mladić koga majka šalje da živi sa tetkom Vivijen (Janet Hubert) i njenom porodicom, u kalifornijski Bel-Er, kako bi se tamo uozbiljio i naučio odgovornosti. Već na prvoj zajedničkoj večeri, kojoj prisustvuju pripadnici visokog društva vidi se da zajednički život neće teći glatko. Teča Filip (James Avery ), uspešni advokat insistira da Vil obuče svečano odelo, a on se na večeri pojavi u uličnoj, reperskoj odeći.

Međutim pravi sukobi se odigravaju unutar same porodice - Vilovi rođaci kao da su došli s druge planete. Jedanaestogodišnja Ešli (Tatyana Ali) u školu ide u uniformi, a 23-godišnja, prelepa Hilari (Karyn Parsons) je prava kupohiličarka, dok je Karlton (Alfonso Ribeiro) naprosto previše konzervativan za Vilove pojmove. Međutim, vremenom Vil i Benksovi će se kroz niz neobičnih situacija i dogodovština sprijateljiti i zbližiti, a na kraju i zavoleti. Vil će Benksove naučiti da se opuste i uživaju u životu, dok će on uz njih shvatiti šta znači zajednica.

Jako je zabavno posmatrati Vila Smita, danas veliku holivudsku zvezdu kao dvadesetak godina mlađeg šaljivdžiju. Međutim nije to jedina draž serije "Princ iz Bel Era". Pored svevremenske teme serije koja je neiscrpan izvor komičnih situacija i ostatak glumačke ekipe se savršeno uklapa u celu priču.