filmovi online sa prevodom

Weeds

Kada Nensin muž iznenada umre za vreme džoginga, ona ostaje sama sa dvoje dece a bez sredstava za život. Kako se preko noći našla u novoj i nezavidnoj ulozi samohrane majke, Nensi (Meri-Luiz Parker) se okreće pomalo neobičnom rešenju – počinje da diluje marihuanu u predgrađu…

Pošto se posao brzo i uspešno razvio, Nensi shvata kako joj trebaju i kućna plantaža marihuane i dobar paravan za celi posao. Uz pomoć svog računovođe i mušterije, Daga Vilsona (Kevin Nilon) Nensi otvara pekaru u kojoj upućenim kupcima prodaje pravu stvar. Istovremeno, njen sin Silas (Hanter Periš) počinje da se zabavlja sa gluvom devojkom Megan (Šošana Stern), a drugi sin Šejn (Aleksander Gould), svedok očeve smrti, počinje se da se ponaša sve čudnije. Vrhunac je kada ugrize drugo dete za nogu za vreme turnira u borilačkim veštinama. Pokušavajući da izgladi situaciju, Nensi se upoznaje sa ocem povređenog dečaka, Piterom Skotsonom (Martin Donovan), s kojim uskoro počinje da izlazi, međutim on nije ono što izgleda.

Sa novim poslom dolazi i novi život i novi prijatelji. Nensi se sprijateljuje sa Silijom Houds (Elizabet Perkins), maničnom i manipulativnom ženom opsednutom svojim izgledom, koja se nikako ne slaže sa svojim suprugom Dinom (Andy Milder), kao ni kćerkom. Iako potpuno različite, Nensi i Silija sklapaju čvrsto i trajno prijateljstvo.

Fantastičan i krajnje originalan spoj, ne samo porodične drame i crne komedije, nego i kriminalističke serije, "Trava" je jedna od najzapaženijih i najhvaljenijih američkih televizijskih serija u poslednjih nekoliko godina. Potvrda toga su mnoge nagrade, među kojima je i Zlatni Globus za najbolju seriju, a Meri-Luiz Parker je ponela laskavu titulu najbolje glumice.