filmovi online sa prevodom

Second Chance

Džimi Pričard, šerif koji je dugo godina uspešno održavao red balansirajući sa obe strane zakona ne bi li po svaku cenu očuvao stabilnost i mir u svom gradu. Iako obožavalac žena, zabava i alkohola, posao niko nije obavljao bolje od njega. Ali, sve se završilo velikom aferom u kojoj je optužen za korupciju, nakon čega je javno osramoćen i otpušten iz policije..

Godine su prošle i Džimi je sada sedamdesetpetogodišnjak. Povučen u sebe i uvek spreman na svadju, zadaje velike probleme svojoj porodici, odnosno svom sinu Duvalu, koji je poput njega, uspešan čuvar zakona kao agent FBI...

Nakon što provalnici upadnu u Duvalov stan, Džimi im se suprotstavlja ali biva savladan i bačen sa mosta. Svi su ubedjeni da je bivši šerif nakon godina depresije i alkoholizma izvršio samoubistvo...

Igrom sudbine, njegova smrt biva primećena od strane jednih od najmoćnijih ljudi na svetu, brata i sestre Gudvin, tvoraca planetarne internet mreže koja je ušla u svaki dom koji ima računar. Otkrivaju da Džimijeva krv ima posebna antitela koja mogu da izleče do sad neizlečive oblike raka. Ali, da bi istraživanja uspela, telo i krv moraju da se održavaju u živom stanju. Iako imaju moralnu dilemu, ipak odlučuju da je kradja tela opravdana zarad višeg cilja..

Porodica sahranjuje kovčeg, ne sumnjajući da je prazan.

Džimijevo telo biva veštački održavano u laboratoriji, postepeno se oporavljajući od posledica povreda ali i od svih nedostaka koji su skupili tokom života. Vreme prolazi i dolazi momenat kada Džimi oživljava kao najbolja verzija sebe kao mladić u svojim 30im godinama..

Da li će preživeti šok i da li će prihvatiti sudbinu koju su mu namenili, da bude uzrok lečenja opake bolesti? Ili će bivši šerif i ljubitelj zabave i žena, odlučiti da krene svojim putem kroz novu šansu koju mu je život pružio?