filmovi online sa prevodom

Boardwalk Empire

Čuvena dramska serija, smeštena u Atlantik Siti 1920-ih godina, turbulentno vreme u Americi posle Prvog svetskog rata koje je u pored reke emigranata donelo i čuveno doba Prohibicije i pojavu gangstera u obliku koji pre toga nije bio poznat.

Prvu epizodu režirao je legendarni filmadžija, Martin Skorseze i time stvorio pečat i temelj po kome su sve naredne epizode snimane ne skretajući sa puta koji je postavljen.

Glavna uloga poverena je Stiv Bušemiju, koji tumači Nakija Tompsona, čoveka u javnosti predstavljenom pod maskom političara i uglednog gradjanina a u životu je beskrupolozni vodja gangstera i krijumčar alkohola od koga zaziru čak i najveći kriminalci tog vremena poput Al Kaponea, Laki Lućijanija i Rotštajna..

Boardwalk Empire, predstavlja jednu od najkompleksnijih, najbolje napisanih i najbolje odglumljenih TV serija ikada. Osvajanje svih mogućih nagrada kao i interakcija sa publikom koja je netremice posmatrala svaku epizodu dovoljna su preporuka za gledanje ovog sjajnog ostvaranja...