filmovi online sa prevodom

Homeland

Nikolas Brodi (Damian Lewis) i njegova jedinica u Iraku, biva uhvaćena u zasedu i uz zvuke neprijateljske vatre, veza se prekida. Niko nije pronadjen i proglašeni su mrtvima. Uz počasti bivaju sahranjeni, ostavljajući svoje porodice u tuzi...

Skoro 10 godina kasnije, vojska zauzima neprijateljski bunker i u jednoj prostoriji nalaze izmučenu osobu, neprepoznatljivog izgleda. Nepoznato lice izgovara samo jednu rečenicu: "Ja sam Amerikanac".

Vest da je Nikolas Brodi preživeo 10 godina u zatočeništvu trpeći nesaglediva mučenja, odjekuje celim svetom. Uz počasti se vraća u domovinu svojoj porodici i biva proglašen herojem.

Keri Matison (Claire Danes) je specijalni agent CIA. Briljantni operativac kako na terenu tako i u analitici. Problem joj predstavlja nasledni sindrom psihičke nestabilnosti koji suzbija lekovima i istovremeno krije od nadležnih. Ona je ubedjena je da u celom dogadjaju nešto nije u redu. Sumnja da Nikolas nije tek tako preživeo i da je zapravo vremenom postao blizak islamistima koji su ga zarobili. Da li Keri ima ispravno uverenje ili je sve samo proizvod njene fikcije ...

Homeland (Domovina) je politički napeti triler koji govori o svetu špijunaže, međunarodnom terorizmu, političkom licemerju, večitoj borbi između istoka i zapada, o sukobu religija, tajnim službama, tragičnim sudbinama glavnih junaka, njihovom ličnom požrtvovanju za dobrobit svih i unutrašnjim borbama i iskušenjima kroz koje prolaze, vodeći svoje ratove u borbi protiv "vetrenjača".