filmovi online sa prevodom

Charmed

Sestre Halivel, Fibi (Alisa Milano), Pajper (Holi Meri Kombs) i Pru (Šenon Doerti) su bile obične devojke, kao i sve druge u San Francisku. Nakon smrti njihove bake Peni Halivel, sele se u njenu kuću gde pronalaze "Knjigu senki".. Veruje se da su istu pisale vestice - njihovi preci. Ubrzo shvataju da to nije samo priča i otkrivaju da su i same veštice obdarene natprirodnim moćima.

Odlučuju da zauzmu stranu koja se bore protiv zlih demona, a da pritom ne koriste svoju moć radi lične koristi. Pru Halivel, najstarija sestra je prvo razvila moć telekineze, a kasnije i moć astralne projekcije. Srednja sestra, Pajper je dobila dve moći, a to su moć usporavanja molekula do tačke zamrzavanja a kasnije je naučila kako da ih ubrza do tačke eksplozije. I na kraju, najmlađa sestra, Fibi je najpre imala moć vizije, a kasnije je stekla moć levitacije da bi na kraju otkrila i moć empatije.

Samo nekolicina ljudi zna za njihovu tajnu i pružaju im pomoć.

Koliko god se osećale moćno zbog svoje čudne sudbine, vrlo brzo shvataju da nije nimalo lako biti dobra veštica. Nailaze na razne prepreke, ne samo u borbi sa zlom, već i u ljubavi, koja ume da bude komplikovana i ljudima, a posebno vesticama...