filmovi online sa prevodom

Boston Legal

Autor kultne serije "Ali Mekbil", Dejvid Keli je po dobrom starom receptu kreirao još jednu seriju koja na duhovit način predstavlja život advokata u sudnici i van nje. Ovoga puta se susrećemo sa malo crnjim i oštrijim humorom za razliku od naivnih šala detinjaste Ali Mekbil.

Središte radnje je advokatska kancelarija "Krejn, Pul i Šmit" na čelu sa Denijem Krejnom (Vilijam Šatner), jednim od osnivača koji je izuzetan advokat ali i vrlo ekscentričan čovek, često narcisoidan i drzak. Njegov najbolji prijatelj u firmi je manični Alan Šor (Džejms Spajder) koji se jako dobro snalazi u najkomplikovanijim slučajevima i često ne preza ni od čega da bi pobedio u parnici.

Na kraju svakog radnog dana, njih dvojica sede na terasi svoje advokatske firme, sa zapaljenim kubanskim cigarama i sabiraju utiske pred svetlima velikog grada.

Ako već nije, ova brza i na momente cinična serija, koja gledaoce vodi kroz situacije u kojim se sudaraju socijalne i moralne vrednosti sa jedne, i potraga za ličnom srećom i parama sa druge, će vam se brzo uvući pod kožu.