filmovi online sa prevodom

Chuck

Gledatelji željni prvoklasne zabave - akcionih scena, komičnih trenutaka, pa čak i dramske napetosti, sigurno će uživati u svetski uspešnoj seriji, "Chuck", koja je osvojila gledaoce i kritiku. Nominovana za sedam prestižnih TV nagrada, od kojih je osvojila "Primetime Emmy"..

Chuck Bartowski (Zachary Levi) sa najboljim prijateljem Morganom Grimesom (Joshua Gomez), radi u prodavnici elektronike, a živi sa sestrom Ellie (Sarah Lanchester) i njenim verenikom.

Kada slučajno otvori e-mail pun tajnih šifrovanih poruka obaveštajnih službi, zapamti ih i time se nadhe u svetu zakulisnih i opasnih igara. I sada, umesto da se bori protiv kompjuterskih virusa, Chuck mora da se suoči sa ubicama i međunarodnim teroristima.

Sa svim vrednim tajnama, "zaključanim" u njegovoj glavi, postaje vredna vladina imovina pa John Casey (Adam Baldwin), iz Agencije za nacionalnu sigurnost, preuzima odgovornost zaštite, a Sarah Walker (Yvonne Strahovski), jedna od najboljih agenta CIA-e, postaje Chuckov partner i "devojka".

Njih dvoje glume par, a pravu istinu ne smeju da kažu nikome, čak ni svojim prijateljima i porodicama, kako ne bi ugrozili njihove živote.